Antwoorden op vragen van V-100 over inzet op klimaat en klimaatfinanciering

Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen van de V-100 over de inzet op het thema klimaat en klimaatfinanciering. De vaste commissie voor Rijksuitgaven van de Tweede Kamer had om de antwoorden verzocht.

Antwoorden op vragen van V-100 over inzet op klimaat en klimaatfinanciering (PDF | 4 pagina's | 173 kB)

V-100: sinds 2017 betrekt de Tweede Kamer jaarlijks groepen uit de samenleving bij de beoordeling van het kabinetsbeleid. Na Verantwoordingsdag organiseert de Tweede Kamer de zogenaamde V-100. De V staat voor ‘Verantwoording’ en het getal 100 staat voor de honderd burgers die worden uitgenodigd door de Kamer om de jaarverslagen van de ministers kritisch te bekijken.