Nota naar aanleiding van verslag Wijziging van de Gemeentewet de Wet openbare lichamen Bonaire Sint Eustatius en Saba en enkele andere wetten sluitingsbevoegdheid burgemeester en de gezaghebber

Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) reageert op het verslag van de vaste Tweede Kamercommissie voor voor Justitie en Veiligheid (JenV) over het wetsvoorstel Wijziging van de Gemeentewet, de Wet openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba en enkele andere wetten. Het wetsvoorstel gaat over uitbreiding van de sluitingsbevoegdheid van de burgemeester en de gezaghebber voor handhaving van de openbare orde.

Nota naar aanleiding van verslag Wijziging van de Gemeentewet de Wet openbare lichamen Bonaire Sint Eustatius en Saba en enkele andere wetten sluitingsbevoegdheid burgemeester en de gezaghebber (PDF | 30 pagina's | 453 kB)