Wijziging Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met verlenging lockdown en doorvoeren enkele versoepelingen

Regeling van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de minister van Justitie en Veiligheid en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, houdende wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met verlenging van de lockdown en het doorvoeren van enkele versoepelingen en van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 Bonaire, de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 Saba en de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 Sint Eustatius in verband met maatregelen met het oog op het oplopende aantal infecties.

Wijziging Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met verlenging lockdown en doorvoeren enkele versoepelingen (PDF | 46 pagina's | 393 kB)