De laatste update over het aantal positieve tests in Nederland

rivm.nl

Coronavirus COVID-19

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Hier vindt u actuele informatie over hoe we dat, samen met andere organisaties, doen. Per onderwerp vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Stop de verspreiding van het coronavirus

Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, of voor een frisse neus. Doe dat niet met meer dan 3 personen. Werk thuis als het kan. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes). Ook op straat, in de supermarkt en in het park. Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep.

Vragen en antwoorden over medisch advies en voor medewerkers in de zorg

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft advies aan artsen, laboratoria en GGD’s over het coronavirus. Bekijk medische informatie over het nieuwe coronavirus of kijk op de website van het RIVM. Daar geven ze ook antwoord op veelgestelde vragen voor medewerkers in de zorg.

Uitgelicht

Vragen? Bel 0800-1351.

Heeft u vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 22:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Nieuws

Abonneren op nieuws over dit onderwerp Meer nieuws