Wob-verzoek inzake openbaarmaking van informatie ten aanzien van de naleving van het wettelijk minimumloon gericht op postverspreidende ondernemingen

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 14 juli 2020 een besluit genomen over een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. Het verzoek heeft betrekking op de openbaarmaking van informatie ten aanzien van de naleving van het wettelijk minimumloon gericht op postverspreidende ondernemingen. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

Wob-verzoek inzake openbaarmaking van informatie ten aanzien van de naleving van het wettelijk minimumloon gericht op postverspreidende ondernemingen (PDF | 3 pagina's | 815 kB)

Op 29 april 2020 is een beslissing genomen. Op 16 juni 2020 is het verzoek deels ingetrokken door de verzoeker. De verzoeker trekt het verzoek in voor zover dit ziet op de documenten die betrekking hebben op Sandd Postverspreiders B.V.. Hiermede komt het besluit met kenmerk 4.2019.1287.001 en de openbaarmaking van de document(en) waarop dat besluit betrekking heeft, deels te vervallen.