Contact met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Heeft u vragen aan het ministerie van Economische Zaken en Klimaat? U kunt dan contact opnemen met de Rijksoverheid. U kunt daar terecht met al uw vragen over wetten en regels van de Rijksoverheid.

Adressen

Contact voor de media

De woordvoerders van EZK zijn uitsluitend bereikbaar voor de media.

Antwoord voor bedrijven

Antwoord voor bedrijven informeert bedrijven en ondernemers over onderwerpen zoals subsidies, regels en vergunningen. Bekijk de website Ondernemersplein.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Ondernemers kunnen met hun vragen bellen met 088 - 042 42 42 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). U kunt uw vraag ook e-mailen via het contactformulier.

Social media

Blijf via social media op de hoogte van de activiteiten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat:

Nieuwsbrieven en digitaal magazine

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat via de wekelijkse nieuwsbrief.

Met  het digitale magazine, EZ in Beeld, wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn werk breed onder de aandacht brengen. Door te abonneren op EZ in Beeld krijgt u automatisch een mail als het volgende nummer verschijnt.