Contact met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat

U kunt uw vragen, opmerkingen of suggesties aan het ministerie van EZK doorgeven via het contactformulier. Of u kunt bellen met telefoonnummer 1400 (op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur).

Adres

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bezuidenhoutseweg 73
2594 AC Den Haag

Telefoonnummer

070 379 8911

Postadres

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Postbus 20401
2500 EK Den Haag

Perswoordvoerders

De woordvoerders van EZK zijn uitsluitend bereikbaar voor de media.

Social media

Blijf via social media op de hoogte van de activiteiten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat via de wekelijkse nieuwsbrief.

Met  het digitale magazine, EZ in Beeld, wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn werk breed onder de aandacht brengen. Door te abonneren krijgt u automatisch een mail als het volgende nummer verschijnt.

Antwoord voor bedrijven

Antwoord voor bedrijven informeert bedrijven en ondernemers over onderwerpen zoals subsidies, regels en vergunningen. Bekijk de website Ondernemersplein.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Ondernemers kunnen met hun vragen bellen met 088 - 042 42 42 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). U kunt uw vraag ook e-mailen via het contactformulier.