Ontwerp-ontheffing Triple-spraybemester

Ontwerp-beschikking van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit houdende ontheffing als bedoeld in artikel 7 van het Besluit gebruik meststoffen van het verbod om drijfmest niet-emissiearm aan te wenden.

De ontwerp-ontheffing bevat het voornemen van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit om de gevraagde ontheffing, onder voorwaarden, voor de duur van het onderzoek te verlenen. Op 29 april 2020 is in de Staatscourant kennisgegeven van de zakelijke inhoud van het ontwerpbesluit.

Ontwerp-ontheffing Triple-spraybemester (PDF | 5 pagina's | 109 kB)

Verzoek om ontheffing (PDF | 5 pagina's | 569 kB)

Advies van de Technische Commissie Bodem (PDF | 4 pagina's | 7,0 MB)

Inzien en indienen zienswijzen ontwerp-ontheffing

Gedurende 6 weken na dagtekening van de genoemde Staatscourant kunnen het ontwerp van de ontheffing en de daarop betrekking hebbende stukken tijdens kantoortijden worden ingezien bij de receptie van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag.

Indien u de ontwerp-ontheffing wilt inzien verzoeken we u in verband met de uitbraak van COVID-19 contact op te nemen en een afspraak te maken via telefoonnummer (070) 379 89 52.

Indien u de ontwerp-ontheffing en de bijbehorende stukken wilt inzien bij de gemeentes Wageningen en Rhenen verzoeken we u telefonisch contact op te nemen met die gemeentes voor het maken van een afspraak.

In verband met de uitbraak van COVID-19 worden de ontwerp-ontheffing en de bijbehorende stukken ook gedurende 6 weken gepubliceerd op de website van de Rijksoverheid.

Gedurende dezelfde termijn kan eenieder zijn zienswijze met betrekking tot de ontwerp-ontheffing mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan:

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit
Postbus 20401
2500 EK Den Haag

Dit onder vermelding van 'Ontheffingen Triple-spraybemester'.

Voor nadere inlichtingen over de procedure of voor het maken van een afspraak als u een zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, neemt u contact op met het secretariaat van de Directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit, team mestbeleid, via telefoonnummer (070) 379 89 52.