Aansluiting op CoronaCheck voor applicatie-aanbieders

Voor applicatie-aanbieders is het nu mogelijk om gebruikers vanuit een app direct door te verwijzen naar de CoronaCheck-app. Daarmee kunnen bezoekers bijvoorbeeld vanuit hun toegangsbewijs in een andere applicatie direct schakelen naar hun QR-code in CoronaCheck, om aan te tonen dat zij volledig gevaccineerd of negatief getest zijn of een herstelbewijs hebben.

Gebruikers kunnen vanuit CoronaCheck met één klik terug naar de applicatie. Dat gebeurt via een zogenaamde universal link, waarmee het mogelijk is om vanuit één app direct naar een andere app doorverwezen te worden.

Bent u een aanbieder van een applicatie en wilt u vanuit uw app direct linken naar CoronaCheck? Dat kan als u aan enkele voorwaarden voldoet. Lees de voorwaarden voor direct linken naar CoronaCheck en hoe u uw app kunt aanmelden.