Mededelingen van rechten aan de verdachte

Overzicht van informatiebladen in verschillende talen over de rechten en plichten van verdachten van strafbare feiten. De Nederlandse versies vindt u bovenaan. De overige talen staan op alfabetische volgorde.

Mededelingen aan verdachten
Taal Volwassenen Volwassenen aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel 12-18 jaar
Nederlands U wordt verdacht van een strafbaar feit U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? Je wordt verdacht van een strafbaar feit
Albanees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Albanees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees)
Arabisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Arabisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch)
Bosnisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Bosnisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Bosnisch) (Deze versie is nog niet beschikbaar) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Bosnisch) (Deze versie is nog niet beschikbaar)
Bulgaars U wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Bulgaars) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars)
Chinees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Chinees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees)
Duits U wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Duits) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits)
Engels U wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Engels) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels)
Ests U wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Ests) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests)
Farsi U wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Farsi) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi)
Frans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Frans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans)
Georgisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Georgisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch)
Grieks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Grieks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Grieks) (Deze versie is nog niet beschikbaar) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Grieks) (Deze versie is nog niet beschikbaar)
Hongaars U wordt verdacht van een strafbaar feit (Hongaars) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Hongaars) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Hongaars)
Italiaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Italiaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans)
Koerdisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Koerdisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Koerdisch) (Deze versie is nog niet beschikbaar) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Koerdisch) (Deze versie is nog niet beschikbaar)
Kroatisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Kroatisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch)
Lets U wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Lets) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets)
Litouws U wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Litouws) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws)
Oekraïens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraïens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Oekraïens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraïens)
Papiaments U wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiaments) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Papiaments) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiaments)
Pools U wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Pools) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools)
Portugees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Portugees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees)
Roemeens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Roemeens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens)
Russisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Russisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch)
Slowaaks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Slowaaks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks)
Somalisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Somalisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Somalisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Somalisch)
Sorani (Koerdisch dialect) U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Sorani) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani)
Spaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Spaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans)
Sranan Tongo U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Sranan Tongo) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo)
Tsjechisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Tsjechisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Tsjechisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Tsjechisch)
Turks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Turks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks)
Vietnamees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Vietnamees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Vietnamees) (Deze versie is nog niet beschikbaar) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Vietnamees) (Deze versie is nog niet beschikbaar)