Mededelingen van rechten aan de verdachte

Overzicht van informatiebladen in verschillende talen over de rechten en plichten van verdachten van strafbare feiten. De Nederlandse versies vindt u bovenaan. De overige talen staan op alfabetische volgorde.

Mededelingen aan verdachten
Taal Volwassenen Volwassenen aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel 12-18 jaar
Nederlands U wordt verdacht van een strafbaar feit U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? Je wordt verdacht van een strafbaar feit
Albanees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Albanees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees)
Arabisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Arabisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch)
Bosnisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Bosnisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Bosnisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Bosnisch)
Bulgaars U wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Bulgaars) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars)
Chinees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Chinees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees)
Duits U wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Duits) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits)
Engels U wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Engels) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels)
Ests U wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Ests) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests)
Farsi U wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Farsi) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi)
Frans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Frans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans)
Georgisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Georgisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch)
Grieks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Grieks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Grieks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Grieks)
Hongaars U wordt verdacht van een strafbaar feit (Hongaars) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Hongaars) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Hongaars)
Italiaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Italiaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans)
Koerdisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Koerdisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Koerdisch)  Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Koerdisch)
Kroatisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Kroatisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch)
Lets U wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Lets) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets)
Litouws U wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Litouws) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws)
Oekraïens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraïens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Oekraïens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraïens)
Papiaments U wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiaments) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Papiaments) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiaments)
Pools U wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Pools) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools)
Portugees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Portugees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees)
Roemeens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Roemeens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens)
Russisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Russisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch)
Slowaaks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Slowaaks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks)
Somalisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Somalisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Somalisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Somalisch)
Sorani (Koerdisch dialect) U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Sorani) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani)
Spaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Spaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans)
Sranan Tongo U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Sranan Tongo) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo)
Tsjechisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Tsjechisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Tsjechisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Tsjechisch)
Turks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten? (Turks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks)
Vietnamees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Vietnamees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel. Wat zijn uw rechten?  Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Vietnamees)