Documenten

Mededelingen van rechten aan de verdachte

Mededelingen aan verdachten
  Volwassenen Volwassenen aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel 12-18 jaar
Nederlands U wordt verdacht van een strafbaar feit U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? Je wordt verdacht van een strafbaar feit
Engels U wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Engels) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Engels)
Duits U wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Duits) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Duits)
Frans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Frans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Frans)
Spaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Spaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Spaans)
Italiaans U wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Italiaans) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Italiaans)
Portugees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Portugees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Portugees)
Roemeens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Roemeens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Roemeens)
Bulgaars U wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Bulgaars) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Bulgaars)
Oekraiens U wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraiens) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Oekraiens) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Oekraiens)
Pools U wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Pools) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Pools)
Ests U wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Ests) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Ests)
Lets U wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Lets) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Lets)
Litouws U wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Litouws) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Litouws)
Albanees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Albanees)
Turks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Turks) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Turks)
Chinees U wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Chinees) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Chinees)
Farsi U wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Farsi) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Farsi)
Sorani U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Sorani) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sorani)
Arabisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Arabisch) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Arabisch)
Papiamento U wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiamento) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Papiamento) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Papiamento)
Sranan Tongo U wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo) U bent aangehouden in verband met een Europees aanhoudingsbevel en meegenomen naar het (politie)bureau of andere verhoorlocatie. Wat zijn uw rechten? (Sranan Tongo) Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Sranan Tongo)
Georgisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Georgisch)
Kroatisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Kroatisch)
Russisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Russisch)
Tjechisch U wordt verdacht van een strafbaar feit (Tjechisch)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Tjechisch)
Slowaaks U wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks)   Je wordt verdacht van een strafbaar feit (Slowaaks)
Somali U wordt verdacht van een strafbaar feit (Somali)    
De Rijksoverheid. Voor Nederland