Bibob-vragenformulier

Telers die een vergunning aanvragen om mee te doen aan het wietexperiment, kunnen gevraagd worden om mee te doen aan een Bibob-onderzoek. Het is verstandig het Bibob-onderzoek voor te bereiden. Dat doet u door het vragenformulier alvast door te nemen of in te vullen en de gevraagde bijlagen te verzamelen.

Bibob-vragenformulier (PDF | 1 pagina's | 940 kB)

Bibob en het wietexperiment

Een Bibob-onderzoek is een onderzoek naar de achtergrond van de aanvrager en het bijbehorende bedrijf. Dit is een integriteitsonderzoek op grond van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob).

Alleen aanvragers die in aanmerking komen voor een vergunning, worden gevraagd deel te nemen aan een Bibob-onderzoek. U krijgt hierover een bericht. Vanaf dat moment heeft u maximaal 2 weken de tijd om alle gevraagde informatie (de ingevulde Bibob formulieren plus bijlagen) aan te leveren. Zorg er daarom voor dat u alvast alle bijlagen verzamelt die in het formulier gevraagd worden.

Formulier invullen met invulwijzer

Bij het invullen van het Bibob-vragenformulier heeft u de Bibob-invulwijzer nodig. In de invulwijzer staat bijvoorbeeld welke vragen u wel of niet moet invullen.