Kamerbrief met reactie op brief BTV over samenstelling en functioneren participatietraject RTHA

Minister Harbers (IenW) reageert op de brief van de Vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast te Rotterdam (BTV) van 14 november 2022. Hij doet dit op verzoek van de vaste Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IenW). De brief van de BTV ging over het falen van het participatietraject Rotterdam The Hague Airport (RTHA) omdat de omwonenden van RTHA daarbij niet (afdoende) gehoord zouden zijn. Hij stuurt een afschrift van de reactie van het Projectteam participatietraject Luchthavenbesluit voor RTHA op de brief mee met de Kamerbrief. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

Kamerbrief met reactie op brief BTV over samenstelling en functioneren participatietraject RTHA (PDF | 3 pagina's | 223 kB)