Vragen over reisadviezen

Met dit formulier kunt u een vraag stellen over reisadviezen. De reisadviezen gaan over veiligheidsrisico's die verbonden zijn aan een buitenlands verblijf.

Verificatie van nieuwsberichten en een analyse maken van de veiligheidssituatie in een land vergt soms veel tijd. Voordat tot publicatie van een reisadvies wordt overgegaan, worden diverse bronnen geraadpleegd zoals de Nederlandse vertegenwoordiging en de overige EU-partners in het desbetreffende land. Hierdoor kan het voorkomen dat actualiteiten in de media al wel worden gemeld, maar dat u deze nog niet terugvindt in ons reisadvies.

Uw vraag over reisadviezen wordt behandeld door Nederland Wereldwijd. Dat is het contactcenter van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De medewerkers zijn bereikbaar 24/7 op nummer +31 247 247 247.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Uw vraag

* verplichte velden

group0

Vul hier een compleet telefoonnummer in.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.