Contact met het ministerie van Buitenlandse Zaken

Heeft u vragen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ)? U kunt dan contact opnemen met Infomatie Rijksoverheid. Daar kunt u terecht met al uw vragen over wetten en regels van de Rijksoverheid. U vindt BZ ook op social media.

Adressen

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de activiteiten van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij gaan graag met u in gesprek.

Veelgestelde vragen

Vragen over reisadviezen en consulaire dienstverlening

Voor vragen over reisadviezen of consulaire dienstverlening kunt u terecht bij Nederland Wereldwijd. Nederland Wereldwijd is onderdeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het contactcenter van Nederland Wereldwijd is altijd telefonisch bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week via +31 247 247 247

Overige mogelijkheden voor contact vindt u op de contactpagina van Nederland Wereldwijd. Nederland Wereldwijd is ook actief op X, Facebook en Instagram.

Vragen over verblijf in Nederland

Informatie over verblijf in Nederland met een visum of verblijfsvergunning, en Nederlander worden, vindt u op de website van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Vragen over legalisatie van documenten

Het Consulair Diensten Centrum (CDC) legaliseert Nederlandse documenten voor gebruik in het buitenland. 

Meer informatie over de contactgegevens en openingstijden van het CDC vindt u op Nederlandwereldwijd.nl

Contact voor de media

De woordvoerders van Buitenlandse Zaken zijn uitsluitend bereikbaar voor de media.