20 mei Agenda minister Helder week 21

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Diverse locaties

20 mei

  • Evenement: minister Helder is aanwezig bij de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen. Ajax en Fortuna Sittard spelen de finale in het Koning Willem II stadion (Tilburg)

21 mei

22 mei

  • Bestuurlijk overleg: minister Helder neemt samen met staatssecretaris Van Ooijen (VWS) deel aan het bestuurlijk overleg Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Andere deelnemers aan het overleg zijn bestuurder Andre Rouvoet (GGD GHOR Nederland), Carla Klomp (bureau GGD GHOR Nederland), wethouder Volksgezondheid in Utrecht Eelco Eerenberg (VNG), Wethouder Gezondheid in Zwolle Michiel van Willigen (VNG), Mt-lid Isabel Joosen (VNG), Nynke van Zorge (VNG), bestuurder Wouter Bos (Menzis), directeur zorg Wout Adema (Zorgverzekeraars Nederland) en Marije de Leur (Zorgverzekeraars Nederland). In het overleg wordt door bovengenoemde gereflecteerd op punten uit het onderhandelaarsakkoord die raken aan het GALA-doelstellingen (Den Haag)

23 mei

  • Gesprek: minister Helder gaat in gesprek met Henk van Aller, directeur van het Instituut Sport Rechtspraak (ISR) en Osgar van Tricht, voorzitter van de raad van toezicht van het ISR. Onderwerp van gesprek is het ISR zelf (Den Haag)
  • Gesprek: minister Helder praat bij met Nienke Eilander, projectleider bij de Alliantie Dans Veilig (Den Haag)

24 mei

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met
Romy Rutten +31 6 27 43 36 87r.rutten@minvws.nl.