Aanmelden In gesprek met Buitenlandse Zaken

Dit aanmeldingsformulier is bestemd voor een bezoek of gesprek met een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Het is mogelijk om over een bepaald onderwerp met een beleidsmedewerker of ambassadeur in gesprek te gaan. Daarbij gaat het altijd om een bezoek van of aan een groep, niet om een individueel gesprek. U kunt uw verzoek indienen door dit formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Afhankelijk van het onderwerp, het doel en de grootte van de groep kiezen we samen welke presentatie- of gespreksvorm het beste past en natuurlijk wie de presentatie zal geven.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vindt u in de privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af volgens de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Uw aanvraag

* Verplichte velden

Vul hier een compleet telefoonnummer in.
Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.
Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ
Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een spreker van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in behandeling te nemen.

Akkoordverklaring(verplicht)